Dezastru! Guvernul PNL a băgat România în criză economică, readuce austeritatea!

După patru ani de creștere economică și majorări de pensii și salarii, PNL readuce în România austeritatea, atrage atenția Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin.

Liderul social-democrat, care va schimba în această iarnă funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin cu cea de deputat, taxează nepăsarea actualei guvernări față de prăbușirea alarmantă a mediului de afaceri, grav afectat de restricțiile impuse pentru împiedicarea răspândirii COVID-19. „De mai bine de opt luni, România nu are un plan viabil de relansare economică iar guvernul Orban găsește mereu câte un vinovat, ba greaua moștenire, ba pandemia. După alegerile locale, aleșii PNL își fac un titlu de glorie din concedierea oamenilor. Pentru ei toți bugetarii sunt leneși și inutili. Am văzut că mai nou își și bat joc de oamenii pe care îi dau afara spunând că este ”Black Friday” și fac reduceri”, a comentat Hurduzeu.

Candidat pentru Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie, Silviu Hurduzeu susține că Partidul Social Democrat este singurul partid care guvernează pentru oameni și că românii au nevoie de un guvern care să guverneze în interesul lor, nu care să-și bată joc și să găsească scuze.

(E)