Candidații liberali cărășeni pentru Parlamentul României au luat județul la pas. Cu ce soluții vin pentru problemele din Băile Herculane și Bocșa?

Deși noul coronavirus și stoparea efectelor acestuia reprezintă principalele probleme care necesită soluții viabile urgente, oamenii continuă să aibă nevoie de îmbunătățirea condițiilor de trai pe UAT-rilor în care locuiesc. În acest sens, candidații PNL Caraș-Severin la Parlamentul României au organizat mai multe întâlniri în județ, sigur, cu număr restrâns de participanți din cauza pandemiei, asta pentru a afla direct de la sursă unde trebuie intervenit pentru a face ca lucrurile să se-ntâmple, nicidecum că întreg demers să rămână la stadiul de promisiuni electorale – una din marile dezamăgiri ale postdecembrismului.

Prima întâlnire stabilită de liberalii cărășeni cu cei cărora le vor cere votul încrederii în data de 6 decembrie a avut loc la Băile Herculane, acolo unde cetățenii au putut dialoga atât cu aspiranții unui loc în Senatul României: ministrul Internelor, Marcel Vela, și Pavel Borchescu, cât și cu pretendenții unui fotoliu la Camera Deputaților: Doru Coșei și Ion Chisaliță. Discuția de aici s-a concentrat în jurul unui subiect extrem de important pentru zonă și anume: proiectul de construire a conductei de gaz natural, Orșova-Caransebeș, acesta fiind declarat Proiect strategic de către Guvernul PNL.

Întrucât județul Caraș-Severin nu se rezumă doar la problemele UAT-urilor dintr-o anumită zonă, tot sâmbătă, 14 noiembrie, echipa liberală și-a făcut apariția și în orașul Bocșa, dar și în comunele de pe Valea Bârzavei, cei pregătiți să le vorbească oamenilor despre proiectele gândite pe termen mediu și lung fiind: Ovidiu Rădoi, candidat la Senat, Dan Stan, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Jaro Marșalic, Dumitru Rujan și Brian Filimon, candidați la Camera Deputaților.(E).