Deținutul evadat de la Penitenciarul Timișoara, capturat de polițiști. Unde a fost găsit?

filtre politie

Bărbatul care a părăsit, miercuri, punctul de lucru interior aflat în cadrul secției exterioare Buziaș a fost identificat și capturat joi dimineață. El a fost găsit de o echipă mixtă constituită din angajați ai Penitenciarului Timișoara și Ministerului Afacerilor Interne, la aproximativ 35 de kilometri de Buziaș.

Pentru găsirea deținutului evadat, autoritățile au instituit filtre pe căile de acces. Bărbatul a fost capturat joi dimineață, în jurul orei 9. El se afla pe raza localității Oloșag, comuna Știuca, județul Timiș.

„Având în vedere că fapta săvârșită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepsește conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliţie al Județului Timiș, Inspectoratului  Județean de Jandarmi Timiș, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră și societății civile, precum și personalului unității pentru suportul oferit în acţiunea de identificare şi capturare a deţinutului.”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Timișoara.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Pentru evadarea sa, polițiștii au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și în funcţie de rezultatele acesteia se vor dispune măsurile legale.

CITEȘTE ȘI:  Filtre pentru găsirea unui deținut de la Penitenciarul Timișoara care a evadat

banner 970 x 250