Despre obiceiurile tradiționale de pe Valea Bistrei, la Biblioteca Germană din Reșița

repere carasene
po 1000x100px (4)

Biblioteca Germană „Alexander Tietz” din Reșița va găzdui astăzi o nouă lansare de carte. De această dată, în prim plan vor fi obiceiurile tradiționale de pe Valea Bistrei.

O nouă prezentare de carte este programată astăzi, la ora 17.00, la Biblioteca Germană „Alexander Tietz” din Reșița. Este vorba despre volumul intitulat „Obiceiuri tradiționale de pe Valea Bistrei, județul Caraș-Severin”, semnată de prof. Avram Boța.

„Ne bucurăm să fim părtași la organizarea acestui eveniment cultural important atât în peisajul culturii scrise cât și pentru bunul nostru colaborator, domnul profesor Avram Boța, reper cultural cărășan, alături de Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici“ Caraș-Severin și Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin/Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița.”, transmite Dan Mirea, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Vor vorbi despre acest volum: prof. Gheorghe Jurma, scriitor și publicist, omul de cultură Ada D. Cruceanu și din partea CJCPCT C-S, referent de specialitate Angelica Herac.