Despre importanța spiritului civic prin artă. Se caută opt tineri pentru a participa la un proiect inedit, în Timiș

casute grosi

O asociație din Timișoara este în căutarea a opt tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, pentru a participa la un proiect inedit care se va desfășura în satul Groși. În total, 30 de tineri din trei țări vor avea sarcina de a pune în practică importanța spiritului civic prin intermediul artei.

Asociația Prin Banat organizează un proiect inedit în județul Timiș. Astfel, ONG-ul din Timișoara este în căutarea a opt tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, pentru a participa la proiectul „Rural Makers”, finanțat prin Programul Erasmus+, care va avea loc în satul Groși, din comuna Margina, între 9 – 21 iunie.

Pe parcursul a 11 zile de activități, 24 de tineri și 6 lideri de grup din Spania, Ungaria și România vor avea ocazia să discute și să pună în practică importanța spiritului civic şi a cetăţeniei active, prin intermediul artei”, transmite Asociația Prin Banat.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Participanții vor fi cazați la Căsuțele din Groși, un loc superb cu o grădină imensă, plină de verdeață. Toate costurile privind cazarea, transportul și masa vor fi asigurate de către reprezentanții ONG-ului timișorean.

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înscriere disponibil AICI!

 

 

banner 970 x 250