Deși e gata, nu se știe când se deschide Ambulatoriul din Caransebeș! Felix Borcean nu se lasă

Pe modelul fiecare se laudă cu ce poate, primarul Caransebeșului prezintă imagini cu modernizarea cabinetelor medicale din Ambulatoriul integrat al Spitalului Municipal de Urgență și nu ratează momentul de a ironiza publicitatea făcută consilierei PNL Andra Pleșa de către șefa Pieței Gugulanilor.

În lupta pentru conducerea spitalului din Caransebeș, susținătorul lui Adrian Cican, edilul Caransebeșului, dorește să le arate caransebeșenilor realizările managerului în scurta sa ședere la conducerea unității medicale și ce ar fi putut să realizeze dacă nu era șicanat constant de către mai marii acestei țări:

Adrian Cican îi râde în nas ministrului Sănătății! Ordinul prin care a fost revocat din funcție este ilegal!

Am tot ezitat zilele astea să mai spun ceva legat de ceea ce se întâmplă la vitregitul nostru spital, dar victoria de etapă de azi a managerului Adrian Cican îmi dă speranțe că lucrurile revin, ușor-ușor și, totodată, atât de greu, pe făgașul normal”.  Eu sunt convins că, finalmente, vom avea spitalul pe care ni-l dorim cu toții și conducerea potrivită. Vă promit că ne vom bate până la capăt, indiferent unde va fi acel capăt, cu oameni și mentalități care vin dintr-un ev întunecat în care niciunii dintre noi nu mai vrem să ne întoarcem. Și ca să să exemplificăm cât mai elocvent cam de ce condiții ne-am fi bucurat deja în policlinică dacă nu ar fi fost toate piedicile din partea prietenilor noștri iată câteva imagini sugestive”, spune primarul Borcean.

Borcean face și o remarcă ironică pe Facebook la adresa presupusei contracandidate la șefia Primăriei din partea PNL, partidul de la care edilul și-a luat rămas bun tot pe Facebook. „Când finalizăm Ambulatoriul putem merge puțin în piață. Sper să avem și poftă de roșii din alea faine, de la noi”, spune Felix Borcean, după ce pe rețelele de socializare Andra Pleșa a fost fotografiată la cumpărături în Piața Gugulanilor.