Desfășurare de forțe. 230 de polițiști au aplicat peste 700 de amenzi!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Țigări comercializate ilegal, șoferi care au încălcat legea, infracțiuni economice! În mare, cam acesta este rezultatul acțiunilor derulate de oamenii legii timp de patru zile. Polițiștii au depistat toată gama de nereguli, în urma unor acțiuni derulate pentru menținerea unui climat de siguranță în Caraș-Severin.

Timp de 4 zile,  poliţiştii din Caraș-Severin au constatat 17 infracţiuni şi au aplicat 712 sancţiuni contravenţionale, în urma acţiunilor desfăşurate pe raza judeţului pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Valoarea sancţiunilor aplicate se ridică la 159.070 de lei. Au fost confiscate 60.000 de țigarete de contrabandă  în valoare de aproximativ 36.000 de lei.

Cei 230 de poliţişti au constatat 17  infracţiuni de natură economico-financiară şi la regimul circulaţiei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale poliţiştilor. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 697 de sancţiuni, dintre care 419 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

promovare banner maxagro Muzeul TM

De asemenea, 15 sancțiuni contravenționale au fost aplicate  pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Au fost confiscate 60.000 de țigarete de contrabandă.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 11 permise de conducere şi au retras 1 certificat de înmatriculare auto.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/