Panou publicitar în centrul orașului!

Administrația locală s-a ținut de promisiune și a montat în centrul orașului un panou publicitar, care însă și-a însușit și alte atribuții foarte pe gustul locuitorilor din Valea Bistrei.

Atracția tuturor, panoul din Centrul Civic al orașului Oțelu Roșu, a făcut furori încă din prima zi de la apariție. Spre deliciul copiilor, primarul orașului a lăsat să fie difuzate desene animate, astfel încât micuții s-au așezat pe dalele încălzite de soare și s-au răsfățat cu animațiile ce se derulau pe panou. La fel s-a întâmplat și când au fost difuzate meciuri, cei mai microbiști dintre locuitori strângându-se cu sutele ca să urmărească împreună fotbalul.

Destinația de fapt a panoului este aceea publicitară, astfel încât în momentul de față primarul Luca Mălăiescu deja pune la cale pasul următor prin care își va asigura sponsorizările pentru un oraș desprins din poveste pe perioada sărbătorilor de iarnă. „A apărut un panou publicitar foarte mare, pe care l-am montat pentru a facilita societățile din oraș pentru a-și face publicitate. Am de gând să chem majoritatea privaților din oraș, să port o discuție cu ei, să vină în sprijinul administrației locale să sprijine sărbătorile de iarnă, iar primăria în schimb să le faciliteze bineînțeles gratis publicitatea pe panoul din centru”, a precizat Luca Mălăiescu. Aceasta este doar o parte mică din investiția ce urmează să se deruleze în centrul orașului pentru că, așa cum primarul a mai declarat, Oțelu Roșu va avea cel mai frumos centru din județ.

O altă surpriză a încântat tineretul din oraș. Odată cu panoul publicitar, în centrul din Oțelu Roșu a fost montat și modemul care generează Internet wireless gratuit. Astfel, orice doritor cu un aparat performant poate accesa Internetul cu numele Primăria Oțelu Roșu.