Descinderi la Anina! Tineri, inclusiv minori, suspectaţi de furt din locuinţe

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Poliția orașului Anina și Serviciile de Investigații Criminale, Ordine Publică, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Investigarea Criminalității Economice au percheziționat, în prima parte a acestei săptămâni, domiciliile celor cinci tineri, printre care și minori, suspectați de furt din locuințe.

În urma punerii în executare a cinci mandate de percheziție domiciliară, marți, 26 noiembrie, pe raza localității Anina, organele abilitate au ridicat din locuințele suspecților mai multe obiecte pentru forțarea ușilor, ceasuri, bijuterii și înscrisuri de interes în cauză.

Ca urmare a probelor obținute, cinci tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani, au fost conduși la audieri, împreună cu reprezentanții legali. Totodată, pe parcursul activităților, s-a constatat că unul dintre cele 5 imobile ar fi fost branșat ilegal la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița.

La acțiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/