Derby, doar pentru Gloria!

Două din cele trei reprezentante ale judeţului în Liga a III-a de fotbal, seria a IV-a, se întâlnesc vineri, de la ora 17, pe stadionul din Govândari. Cea de-a treia joacă în deplasare la Pandurii II Târgu Jiu.

Gloria şi Muncitorul au câștigat merituos în etapa precedentă de campionat, alb-albaştrii în faţa Pandurilor, iar elevii lui Viorel Lolea în partida cu echipa din Turceni. Cele două formaţii cărăşene se întâlnesc acum faţă în faţă, ambele având nevoie de puncte în acest start de campionat. Presiunea mai mare pare să apese pe umerii fotbaliştilor din Govândari, care joacă acasă, dar după cum au evoluat cele două formaţii până acum se anunţă o partidă echilibrată.

Derby e doar pentru Gloria, după cum spun antrenorii celor două echipe. ,,Este un derby în care se vor întâlni două echipe experimentate, dar tinere. Sper să reușim un joc bun și, cu siguranță, ne dorim victoria”, a declarat Dan Boltaşiu, antrenorul Gloriei. Cele trei puncte sunt ţintite şi de Muncitorul. ,,Pentru noi este un meci obişnuit de campionat, am uitat în această săptămână că sunt prietenii noştri cei de la Gloria. Eu sper să iasă un spectacol fotbalistic agreabil pentru numerosul public spectator care, sunt convins, va fi la ora meciului în Govândari”, a replicat Lolea.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    in campionatul trecut gorjenii si-au propulsat conjudeteana de la Minerul Motru in liga a 2-a si prin jocul rezultatelor dintre ele! Acum, cele trei echipe carasene isi disputa si isi epuizeaza meciurile dintre ele in chiar etapele 3,4 si 5 in timp ce gorjenii isi pot aranja o noua promovata in liga a 2-a dealungul tuturor etapelor…Ne meritam soarta de admiratori ai altora…..