Derby doar pe hârtie

HC Adrian Petrea revine astăzi în faţa propriilor suporteri pentru meciul cu HC Sibiu, echipă alături de care se află în fruntea clasamentului, cu punctaj maxim.

Noua echipă a Reşiţei a călcat totul în picioare până acum în Divizia A de handbal masculin şi, la valoarea pe care o are, garantează, practic, o nouă victorie şi astăzi, chiar dacă adversarul e superior celor pe care i-a întâlnit până acum. „E un meci cu o altă miză prin prisma clasamentului, dar eu nu cred că vor fi probleme. Suntem la egalitate de puncte, întâlnim o echipă cu ceva experienţă, care are jucători ce au evoluat în Liga Naţională, şi eu cred că va fi un meci frumos. Drumul nostru sperăm să continue la fel de frumos”, a declarat Adi Petrea pentru expressdebanat.ro.

Antrenorul-jucător care a scris istorie pentru handbalul reşiţean e la curent şi cu echipele care au pretenţii la prima ligă. „Oradea, Satu Mare şi Craiova şi-au anunţat intenţiile la promovare. Sibiul, din ce am citit pe site-ul echipei, îşi doreşte o clasare în prima jumătate”, a mai spus Petrea.

Meciul HC Adrian Petrea – HC Sibiu începe la ora 18.00. Intrarea publicului, liberă!