HC Caraș-Severin a câștigat Derbiul Banatului

După partida de excepţie cu Ştiinţa Bacău, handbaliştii pregătiţi de cuplul Aihan Omer-Gligore Czari întâlnesc astăzi pe Poli, în Sala Constantin Jude din Timişoara, într-un meci în cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naţionale masculine.

UPDATE ORA 18.50 Reșițenii au câștigat în deplasare
HC Caraș-Severin a repetat evoluția foarte bună din partida cu Știința Bacău, și la Timișoara. Dacă prima repriză a meciului cu Poli s-a derulat într-un echilibru aproape perfect, în partea a doua, experiența și valoarea au făcut diferența. Cele două echipe din Banat au intrat la pauză la egalitate, 9 la 9, dar în partea secundă HC Caraș-Severin a fost net superioară și s-a impus în final cu 22 la 18. Derbiul Banatului s-a disputat într-o sala Constantin Jude, plina până la refuz, în care galeria reșițeană și-a făcut simțită prezența pe întreaga durată a întâlnirii.

08.00 Handbaliștii reșițeni joacă la Timișoara
Derbiul Banatului se anunţă a fi cel mai echilibrat din ultimii ani, Reşiţa nemaifiind cotată drept principală favorită în faţa violeţilor. De fapt, forţele s-au echilibrat încă din sezonul trecut, când UCMR s-a chinuit serios cu echipa de pe Bega. În turul actualei ediţii de campionat, reşiţenii s-au impus la o diferenţă de două goluri. Cele două formaţii sunt separate în clasament de doar cinci puncte, studenţii timişoreni ocupând locul opt, în timp ce reşiţenii se află pe locul cinci, dar cu un meci mai puţin disputat. Aihan Omer este la curent cu ascensiunea lui Poli, dar mizează în continuare pe experienţa unor jucători precum Pârâianu, Petrea sau Tucanu.
Îmbucurător pentru tehnicianul reşiţean este că are la dispoziţie întregul lot pentru meciul de la Timişoara. Pentru ca misiunea handbaliştilor de la HC Caraş-Severin să fie cât mai simplă pe Bega, galeria reşiţeană şi-a anunţat prezenţa în număr mare în sala timişoreană.