Deputatul Rujan s-a convins de calitatea lucrărilor pe DJ 585!

dumitru rujan in parlament

Parlamentarul PNL Dumitru Rujan a inspectat alături de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, lucrările finalizate pe drumul județean Valeapai – Duleu – limită de județ!

„Cu entuziasm, vă împărtășesc că astăzi am participat la un eveniment deosebit alături de Senatorul Marcel Vela, colegul meu Jaro-Norbert Marsalic și de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean și cu prezenta distinselor doamne Primar Ciurea Magdalena Valeria și Sărăor Elena Adriana. Am avut onoarea să marcăm finalizarea lucrărilor pe DJ 585 Valeapai – Duleu – limita județului Timiș. Mulțumesc cu recunoștință tuturor celor care au contribuit la succesul acestui proiect. A fost o colaborare reușită și sunt mândru să fac parte dintr-o astfel de echipă dedicată dezvoltării locale. Această inițiativă aduce beneficii semnificative comunității locale și sunt recunoscător pentru eforturile depuse de toți cei implicați.”, a declarat deputatul Rujan.

Proiectul, finanțat prin Ministerul Dezvoltării și realizat de Consiliul Județean Caraș-Severin – Direcția de Drumuri Județene, a modernizat un tronson de 11 km, în valoare de aproximativ 17.000.000 lei.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/