Deputatul Marșalic și președintele Dunca au pus spitalul modular pe masa fostului ministru Tătaru

Deputatul PNL, chirurgul Jaro Marșalic, membru al Comisiei de Sănătate al Camerei Deputaților, și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, s-au întâlnit cu Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, actual președinte al Comisiei, și au discutat despre rezolvarea problemelor legate de spitalul modular din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Consiliul Județean Caraș-Severin a depus deja proiectul pentru finanțare cu documentațiile complete la Ministerul Sănătății și este al doilea județ la nivel național care a depus un astfel de proiect. Totodată s-au discutat și s-au căutat soluții și la problemele legate de sursele de finanțare pentru construirea unui nou Spital Județean de Urgență la Reșița, a dezvăluit parlamentarul cărășean.

În perioada următoare, toți cei implicați pentru ca acest spital să devină realitate vor urmări ca această finanțare să se materializeze ori prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ori prin viitorul Program Operațional pentru Sănătate 2021-2027, au anunțat liberalii cărășeni.

leader board 728 x 90 px