Deputatul Marius Damian trece în revistă măsurile adoptate de PSD pentru remedierea problemelor românilor

În luna ianuarie, Partidul Social Democrat a luat măsuri atât pentru reducerea tragediilor cauzate de pandemie, cât și pentru sprijinirea din punct de vedere financiar a românilor, subliniază deputatul Marius Damian.

Parlamentarul cărășean vorbește despre nevoia de unitate în această perioadă dificilă și despre măsurile adoptate de PSD în acest context. „Luna ianuarie a început prin implementarea multor măsuri care să vină în sprijinul românilor, măsuri ce țin de reducerea numărului deceselor cauzate de pandemie, dar și măsuri ce îi ajută pe români din punct de vedere financiar. A fost plătit pensionarilor care primesc între 1.000 și 1.600 lei pensie ajutorul de 1.200 lei, iar plata pensiilor a fost finalizată pe 14 ianuarie.”, explică Marius Damian.

O altă măsură care vine în sprijinul românilor este cea a scăderii prețului pentru facturile la energie electrică. „PSD propune scăderea prețului energiei electrice la nivelul de dinainte de liberalizarea acestui, iar măsurile să fie implementate de la 1 februarie, inclusiv pentru luna ianuarie. Ne dorim să aducem cele mai bune măsuri, care să remedieze problemele românilor.”, mai spune deputatul de Caraș-Severin.

banner 970 x 250