Deputat de Timiș: „Fritz dovedește că este un primar dezastru”

fritz consiliu local

Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș, a comentat situația în care se află abonații Colterm, care primesc căldură că țârâita. Astfel, parlamentarul consideră că de vină pentru această situație este Dominic Fritz, despre care spune că este un „primar dezastru”. 

Dominic Fritz a fost un bun candidat pentru funcția de primar al Timișoarei și atât. Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș, îl critică în termeni duri pe Dominic Fritz, având în vedere situația de la Colterm, care nu are bani pentru a furniza căldură la parametrii normali.

Iubesc oamenii, iubesc Timișoara și îmi plac lucrurile făcute cu pasiune și cap.” – mesajul spumos de campanie al lui Fritz. De-a lungul vieții am cunoscut mulți candidați excelenți, care, după câștigarea alegerilor, și-au dovedit inabilitățile administrative. Timișoara s-a pricopsit în 2020 cu Fritz. Un bun candidat, care dovedește, fără limite, că este un primar dezastru. Primarul nostru, polilingvist dovedit, mă întreb oare pe ce limbă înțelege că în spitale bolnavii tremură, școlile se închid rând pe rând, în case îngheață familii întregi, iar când se va încălzi afară, probabil vom fugi printre șobolani, la cât de mizerabil a ajuns orașul. Ținutul populației în frig și mizerie, îmi aduc aminte de alte regimuri, de mult doborâte, tot de aici, din Timișoara”, a afirmat Ben Oni Ardelean.

De asemenea, deputatul PNL de Timiș a mai precizat că Dominic Fritz reprezintă doar un experiment „eșuat”, edilul fiind trimis să reia concertele de Gospel și să nu mai chinuie Timișoara.

Despre iubirea primarului de timișoreni ce sa mai zic… bine ca ne iubește Dumnezeu! Este “sufocantă” dragostea sa din ultimul timp. Totuși, nu i-ar prinde rău să caute alte pasiuni, nu de alta, dar poate scăpăm și noi întregi din experimentul acesta eșuat. Cât despre lucruri făcute cu cap, sincer, nici cu picioarele dacă gândea nu ieșeau toate așa anapoda. Încă aproape trei ani cu administrația “revoluționară” și punem lacătul pe tot. Dominic, nu vrei oare să pleci de unde ai venit? Timișorenii iți vor rămâne recunoscători. Crede-mă! Ori, dacă rămâi, reia concertele de Gospel, că acolo chiar nu chinuiai un oraș întreg. “E timpul ca Timișoara să înflorească din nou cu o administrație inovativă, deschisă și profesionistă” – tot un mesaj de campanie al domnului primar. Gura păcătosului, adevăr grăiește. Mare dreptate are în vremurile astea. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Ben Oni Ardelean.

banner 970 x 250