Deputatul Ion Tabugan și-a anunțat absența de la dezbaterea moțiunii. „Nu-i laud, dar au făcut și lucruri bune”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Primul parlamentar cărășean care spune că nu va participa la dezbaterea moțiunii de cenzură, programată miercuri, este deputatul Ion Tabugan. Acesta susține că nu va lua parte la lupta internă a PSD.

Deputatul Partidului Mișcarea Populară este de părere că alegătorii își dau seama pentru ce anume se luptă în interiorul PSD. Pe de altă parte, dă de înțeles că activitatea Guvernului Grindeanu nu a fost chiar atât de rea, cum a reieșit din evaluarea CEx.

„Să lăsăm PSD să își rezolve problemele. Să punem țara cât mai repede în stare de normalitate. Eu sunt foarte realist, să știți! Nu-i laud, dar au făcut și lucruri bune. Să îi lăsăm să își rezolve problemele lor și să continue, că alegătorii au optat pentru PSD. Noi, obligatoriu, trebuie să ne supunem alegătorului. Că luptă între ei și alegătorii văd pentru ce luptă, pentru putere, aia e treaba lor. Luptă interioară! Cert e că pentru prima dată în istoria noastră un partid își dă propriul Guvern jos prin moțiune de cenzură, lucru neîntâlnit în țările democratice de afară. Acum așteptăm să vedem deznodământul”, a declarat, pentru Express de Banat, Ion Tabugan, deputat PMP de Caraș-Severin.

Parlamentarul susține că el nu va lua parte la dezbaterea moțiunii de cenzură, programată miercuri, 21 iunie, la ora 11.00. „Trebuie să vedem, dar se pare că așa este. La nivel de partid s-a decis, la nivel național, să nu fim în sală. Deci nu voi fi în sală miercuri”, a subliniat deputatul Tabugan.

CITEȘTE ȘI: Parlamentarii PSD din Caraș-Severin n-au semnat moțiunea de cenzură! Dar Dragnea e liniștit: „Fiecare a vorbit cu mine”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/