Deputatul idiot! Președintele Popovici îl trimite pe USR-istul Bulai la psihiatru!

Declaraţie incredibilă a deputatului USR Iulian Bulai, de Crăciun, a remarcat președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, după care l-a desființat pur și simplu pe parlamentar!

Popovici a răbufnit după ce Bulai a văzut în Isus Hristos un „copil sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată, cu un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă, apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste”. „Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut”, şi-a început Bulai postarea.

A continuat spunând că soarta lui Isus este astăzi împărtășită de mulți copii din România, 50.000 dintre ei aflându-se în grija statului. Deputatul USR a vorbit mai departe de comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2.000 de ani, eșuate din lipsă de implicare a celor din jur.

„Într-o Românie cu mulți baronași și combinatori, politicienii onești ar trebui să fie păstorii și magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunități eșuate cu nevoie de solidaritate, generozitate și bună gestionare a bugetului local. În interesul părinților și pruncilor. Pentru mine și despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili și măsuri de intervenție din partea comunității dincolo de incapacitățile individului. Crăciun fericit tuturor!”, mai spune Bulai.

După toate acestea, reacția violentă a politicianului cărășean. „Un lucru este cert, textul ăsta mă convinge că nu ai ce căuta în Parlament, domnule deputat idiot! Ori ai mâncat cretă, ori ai încurcat țigările. Bine ar fi să îți faci și un control psihiatric!”, a reacționat Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin.