Deputatul Claudiu Chira, după ce Alin Nica a fost reclamat de ANI la Parchet: „Este trist dacă acuzațiile sunt adevărate”

claudiu chira Timisoara
untitled design set 970x90 px

Parlamentarul de Timiș Claudiu Chira este de părere că președintele CJ Timiș Alin Nica ar fi trebuit să dea explicații publice cu privire la toate acuzațiile pe care inspectorii de integritate i le aduc. Vă reamintim, ANI a sesizat Parchetul ÎCCJ cu privire la o potențială stare de conflict de interese în care s-ar afla Alin Nica, pentru fapte comise în mandatul de primar al comunei Dudeștii Noi, dar și pentru fals în declarații. 

„Am sperat că generația mea va face diferența, după atâția ani de corupție și batjocură la adresa românilor. Este trist dacă acuzațiile sunt adevărate. Din păcate, pe unii puterea îi corupe, eu nu mă pot pronunța, las și sper ca justiția să își facă treaba corect. Am văzut vreo trei acuzații din partea ANI, iar în postarea președintelui Consiliului Județean Timiș am văzut doar o referire la finanțarea bisericii din Dudeștii Noi. Cred că trebuia să vină cu explicații pentru toate acuzațiile.”, a declarat Claudiu Chira, deputat de Timiș al partidului Forța Dreptei.

Vă reamintim, Alin Nica respinge acuzațiile pe care ANI i le aduce și susține că acestea sunt absurde. Potrivit președintelui CJ Timiș, reclamațiile au fost făcute de un fost angajat al CJ Timiș care se află în litigiu cu instituția pe care liberalul o conduce acum.