Deputatul Chira deplânge plecarea lui Toby din curtea sediului central al liberalilor: „Câinele ăla are mai multă vechime în PNL decât Ciucă”

toby
untitled design set 970x90 px

Claudiu Chira, deputatul Forța Dreptei de Timiș, îi critică pe foștii colegi din PNL care au permis ca un câine adoptat în urmă cu 5 ani de Ludovic Orban, găzduit la sediul central al partidului din Aleea Modrogan, să fie luat de hingheri. Chira se referă la Toby ca fiind „ultimul liberal” de care „s-au scăpat”. 

Cățelul Toby a fost adus în curtea sediului central al PNL în urmă cu 5 ani. La mijlocul lunii august, Ludovic Orban anunța pe rețelele sociale că „epigonii instalați la ordin la butoanele partidului nu au mai avut loc de el și l-au alungat, ducându-l la un adăpost de căței”.

postare orban

Unul dintre cei care s-au oferit să îl adopte a fost deputatul Claudiu Chira. Parlamentarul a povestit că mai are acasă încă 12 patrupezi.

„(…) A fost adoptat de colegii de la București din PNL. Cinci ani nu a deranjat pe nimeni. Zilele astea am aflat că s-au descotorosit de câine, l-au dus la un adăpost de animale. Vă dați seama, câinele ăla are mai multă vechime în PNL decât Ciucă. Asta e, ultimul liberal… s-au scăpat și de el. Am înțeles că și pisicile… Erau niște pisici care erau tot așa adoptate. (…) I-am transmis un mesaj că dacă nu găsește pe cineva să-l adopte, îl adopt eu. Mai am 12 căței. Pe lângă ei poate fi și al 13-lea, să am grijă de el dacă liderii PNL nu au putut avea grijă. Sau să găsească un coleg să ia cățelul ăla. Știți cum spunea și Gandhi: gradul de civilizație al unui popor îl măsori după cum are grijă de animale. Cam atâta. Ce putem spune despre actualii conducători ai țării și ai PNL?”, a declarat Claudiu Chira, în cadrul emisiunii Drumul bun de la Tele Europa Nova.

Între timp, pentru Toby a fost găsită o nouă casă și o nouă familie. Doi tineri din Pantelimon l-au recuperat pe cățel de la adăpostul din Brănești și l-au adoptat, a anunțat președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/