Deputatul Ben Oni Ardelean, internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. A fost diagnosticat cu Covid-19

Ben Oni Ardelean, deputat PNL de Timiș se află internat la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara deoarece a fost diagnosticat cu Covid-19.

Deputatul a rămas inițial acasă, dar din cauza tusei și a febrei ridicate care persista a avut nevoie de îngrijiri de specialitate în unitatea sanitară.

„De ieri, mă aflu internat la Spitalul <<Victor Babeș>> după ce cu o seară înainte am prezentat simptome clare de infecție cu coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine, cadrele medicale de aici, dând dovadă de un profesionalism și o dăruire pentru pacienți, greu de înțeles din afara spitalului. Mulțumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenților medicali, infirmierelor și personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24. Menționez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puținele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât și ceilalți participanți, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ține legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum. Aveți grijă de dumneavoastră, protejați-vă cât de mult posibil, fiți optimiști și nu vă pierdeți credința în Dumnezeu! Împreună vom trece și peste această încercare”, a scris deputatul pe Facebook.

Ben Oni Ardelean candidează pentru un nou mandat în cadrul alegerilor parlamentare care vor avea loc în 6 decembrie.