Deputații cărășeni, mai activi pe Facebook decât în Parlament?!

explo 1000x200

Dacă la activitatea depusă pe locurile de parlamentari au ieșit codași într-un top la nivel național, unii deputați județeni acordă mai mult interes personalizării paginilor din rețelele sociale.

Doctrinele partidelor, poze personale sau urări de bine, profilele deputaților cărășeni arată mai bogate decât activitatea prestată pe funcțiile pe care au fost aleși. Așa se face că deputatul PDL Valeria Schelean, cea care a avut doar trei cuvântări parlamentare și o singură interpelare, este mai mult decât activă pe Facebook, mediul în care își ține la curent cu activitățile sale zilnice cei aproape 5.000 de prieteni. Fie că este vorba despre un text apărut în presă și distribuit de deputatul PDL, fie că este vorba despre o poză cu familia sau o nouă poză de profil, Valeria Schelean știe să își adune fani pe Facebook.

Cel care își expune viața personală, în special familia, este deputatul Valentin Rusu, care se vede că se mândrește cu fiica sa, asta datorită numărului mare de poze postate cu aceasta. Chiar dacă nu a mai apărut nimic nou pe pagina lui de la finele anului trecut, totuși deputatul Valentin Rusu este mai prezent în mediul online decât în Parlament, acolo unde se afla pe ultimul loc în top, cu o prezență de doar trei procente.

Pentru deputatul Ion Tabugan, pagina de Facebook este doar de formă. Acesta nu are nicio postare de la data realizării paginii, în 25 iulie 2011. De altfel, nici activitatea în mediul online din ultima vreme a deputatului Ioan Benga nu este mai bogată, ultima postare fiind din 20 septembrie anul trecut, moment în care a ținut să îi ureze și virtual toate cele bune premierului Victor Ponta, cu ocazia zilei de naștere. Lipsa de timp pentru a se ocupa de imaginea lui virtuală este dată de activitatea vastă pe care deputatul a avut-o în Parlament, cu cele 12 cuvântări în zece ședințe, șapte declarații politice și 14 propuneri legislative.

Cu aceeași activitate bogată în Parlament, Ion Mocioalcă este veșnic prezent în mediul online pe pagina sa personală de Facebook. Așadar, postările sunt de câteva ori pe zi, fie pentru promovarea județului, fie a partidului din care face parte.

Foto: readwrite.com

banner 970 x 250