Depozitarea deșeurilor vegetale, interzisă în zona platformelor de gunoi

curatenie primavara

Odată cu încălzirea vremii, la nivelul municipiului au loc acțiuni de toaletare a arborilor și igienizare a spațiilor verzi. Deșeurile vegetale se colectează doar în anumite zile din săptămână. Vezi când și unde.

Primăria Reșița reamintește cetățenilor că deșeurile vegetale provenite din toaletări de arbori, arbuști, gard viu, cosit iarbă etc, de pe terenurile aferente asociațiilor de proprietari (domeniul public), pe care aceștia au obligația să le întrețină, se depozitează pe spațiul verde sau în zona adiacentă suprafeței carosabile doar în zilele de luni și marți, în zonă cu acces auto. Pentru a putea fi ridicate, cetățenii sunt rugați să anunțe în prealabil Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Reșița, la numărul de telefon 0255-220200 sau 0735-450991, de luni până joi, între orele 08-16.00, și vineri, între orele 08-13.00.  „Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale în zona platformelor de colectare a deșeurilor municipale, pentru a evita amestecarea accidentală a acestora cu deșeurile menajere.”, transmite Biroul de Presă al Primăriei Reșița.

Deșeurile vegetale din zona de case se vor ridica în baza unei solicitări telefonice făcute la Serviciul Spații Verzi, urmând a se stabili data și locația din care vor fi ridicate.