Demisii pesediste din Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi Consiliul Local Reşiţa!

Mutarea surprinzătoare făcută de primarul Felix Borcean, prin numirea Mihaelei Popovici la conducerea Spitalului Municipal din Caransebeş, are efect nu doar asupra echipei pesediste din Consiliul Judeţean Caraş-Severin, ci şi asupra celei din Consiliul Local Reşiţa!

Ultima decadă a acestei luni va aduce modificări în rândul pesediştilor din Consiliul Judeţean şi Consiliul Local al Municipiului Reşiţa. Devenită manager al spitalului din Caransebeş, Mihaela Popovici îşi va pierde oficial luni, 23 octombrie, calitatea de consilier judeţean, ca urmare a demisiei înregistrate în 11 octombrie.

În şedinţa de luni a Consiliului Judeţean nu se va produce însă şi înlocuirea Mihaelei Popovici de către un nou consilier judeţean PSD, pe motiv că acesta este momentan incompatibil! Consilier judeţean ar urma să devină Gabriel Dinu, în prezent membru al Consiliului Local Reşiţa, care ne-a declarat că îşi va da demisia din actuala funcţie. Cel mai probabil, ieşirea pesedistului din Consiliul Local Reşiţa se va produce la data de 31 octombrie, când ar urma să aibă loc proxima şedinţă ordinară a legislativului reşiţean.

Gabriel Dinu, director al Departamentului Învăţământ la Distanţă la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reşiţa, face parte din Comisia pentru servicii publice, agricultură, comerţ, privatizare, sport, turism şi agrement din CLMR, condusă de viceprimarul Adrian Dacica. Din surse pesediste am mai aflat că locul lui Dinu în Consiliul Local va fi luat de social-democratul Mihail-Iliuţă Boru, economist.