Demisie la vârful PNL! „Am ales să vin alături de adevărații liberali!”

arin ispas il pune la punct pe andrei ungur
banner publicitar

Președintele Organizației Municipale Caransebeș a PNL, unul dintre potențialii candidați în 2024 pentru funcția de primar, a demisionat și imediat a semnat adeziunea la Forța Dreptei!

Arin Ispas a atacat-o violent zilele trecute pe Andra Pleșa, care e cotată ca principală favorită la a intra din nou în cursă pentru Primăria Caransebeș din partea PNL, stârnind astfel tensiuni mari în cadrul organizației. Ispas s-a opus vehement candidaturii actualei vicepreședintă a Ariilor Protejate și a avansat varianta Marius Isac, al doilea om în Consiliul Județean Caraș-Severin. Astăzi, președintele PNL Caransebeș și-a prezentat demisia, ba chiar a renunțat la calitatea de membru PNL.

Imediat, Hadrian Popescu, președintele Forța Dreptei Caraș-Severin a anunțat că partidul pe care îl conduce „s-a întărit la Caransebeș cu un nou membru: Arin Ispas”. Protagonistul acestui transfer spectaculos în scena politică județeană și-a justificat gestul pentru expressdebanat.ro: „Nu mă mai regăseam în echipa PNL de la Caransebeș. Și am ales să vin alături de adevărații liberali, cei de la Forța Dreptei. Prefer să pornesc din nou de la zero, să pun umărul la construirea unui proiect cu adevărat liberal, decât să rămân acolo, într-o organizație în care am ajuns să mă conving că nu e locul meu.”.