Demisie în bloc în Consiliul Județean Caraș-Severin! „Să-i lăsăm pe cărășeni, să nu-i mai încurcăm!”

Propunere fără precedent în Consiliul Județean Caraș-Severin! Din cauza incapacității de a pune în practică proiecte de calitate, toți consilierii județeni să-și prezinte demisia!

Ședință cu scântei astăzi la Palatul Administrativ. Dacă pe ordinea de zi se aflau 22 de puncte, cel mai aprins a fost al 23-lea. La capitolul „Întrebări. Interpelări”, spiritele s-au încins atât de tare, încât s-a adus în discuție demisia în bloc pentru incapacitatea de a face lucruri de calitate. Cel care a răbufnit a fost consilierul PMP Paul Purea. Medicul a adus în discuție două aspecte: situația de la Spitalul Județean de Urgență Reșița și starea deplorabilă a drumurilor din Almăj, acolo unde, spune Purea, există mii de gropi pe care le-a numărat personal.

Propunerea lui a fost una directă: demisia pentru neputință!

„Să punem pe ordinea de zi o propunere: haideți, domnilor, să ne dăm demisia toți, în bloc! Dacă nu putem, dacă sunt pur și simplu numai intenții, și intențiile au fost foarte bune, am avut încredere, îl simpatizez pe președinte, pe vicepreședinți, pe domnul Stika, pe cei de la Spitalul Județean, pe toată lumea, dar să nu ajungem să ne dăm demisia în bloc pentru că nu putem. Nimeni nu ne obligă și nimeni nu ne pedepsește pentru lucrul ăsta. Dar numai să cârpim unde ar fi trebuit să punem «o pojghiță» de asfalt, așa nu se mai poate. E o bătaie de joc! Haideți să nu ne batem joc de noi! Dacă nu putem noi, haideți să-i lăsăm pe cărășeni, să nu-i mai încurcăm”, a fost propunerea lui Paul Purea.

Desigur, aceasta nu a fost îmbrățișată de ceilalți consilieri județeni, dar rămâne de văzut dacă alesul județean PMP ia în calcul ca, la o viitoare ședință, să introducă pe ordinea de zi și un astfel de proiect de hotărâre…