Demisia managerului Cristina Bacer, tradusă de Paul Purea: „Se plânge că nu are susținere financiară pentru redresarea spitalului”

Doctorul Paul Purea a ținut ca, tocmai de ziua sa onomastică, să lămurească problema misterioasei demisii depuse de managerul Spitalului Județean de Urgență din Reșița, dr. Cristina Bacer.

„Eu cred ce spune doamna manager, că este nevoie de sprijin financiar, că spitalul trebuie ajutat să iasă din această proastă pasă financiară”, a explicat Paul Purea, care a mai zis că managerul avea dreptate în ceea ce spunea în demisia depusă. „Eu m-am angajat că voi veni personal în plen pentru a o susține pe doamna doctor și a bugeta sumele necesare pentru funcționarea spitalului”, a mai spus doctorul Paul Purea.

Doctorul a mai zis, în şedinţa de vineri a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, că trebuie să se ajungă și la achitarea arieratelor pe care Cristina Bacer le-a găsit la preluarea SJU Reșița sau chiar la ștergerea lor.

Și președintele Silviu Hurduzeu a spus că a discutat cu managerul Cristina Bacer și că ar fi nevoie de sume serioase de bani pentru dotarea ambulatoriului, unde „este o lipsă destul de consistentă de dotări”.