Demisia, domnule Dunca!

dj571

Tot mai mulți cărășeni arată că și-au pierdut răbdarea cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, de la care așteptau, așa cum acesta le-a promis, drumuri județene mai bune!

Comentariile critice la adresa lui Romeo Dunca făcute de cetățeni pe rețelele sociale se înmulțesc de la o zi la alta, în special din cauza faptului că acesta modernizează drumurile mai degrabă pe hârtie decât în realitate. Oamenii au început să vină chiar și la ședințele de Consiliu Județean să-și exprime nemulțumirea, să-i reproșeze președintelui că i-a mințit atunci când le-a promis că va dezvolta județul. Despre starea proastă a multor drumuri județene și despre intențiile lui Romeo Dunca de a investi în niște drumuri pe care n-a mai călcat picior de om sau vreo mașină de ani buni au comentat și mai mulți primari sau consilieri județeni.

dj571 2

Zilele trecute, un cetățean al județului i-a cerut, dintr-o groapă adâncă de pe DJ 571, să plece de la șefia Consiliului Județean. „Am făcut o cercetare speologică în peștera lui Romeo. Acest crater este de 2 luni pe DJ 571 între Ciuchici și Macoviște! Vă încurajez pe toți cei care vă deplasați pe acest tronson să faceți o poză în această groapă și să o puneți pe Facebook. Are șanse să devină un obiectiv turistic important după ce Cascada Bigăr a ieșit din circuit. Demisia, domnule Dunca!”, a scris Andrei Florin Văscuț pe pagina sa de socializare. Oricât de adâncă ar fi groapa aceea, și oricât de multe altele ar fi în drumurile județene, din elicopter totul pare mic. Probabil că nici nu se văd!