Demersuri pentru înregistrarea mărcii „Mircea Geoană 2024 președinte”

mircea geoana, secretar general adjunct nato, la timisoara

Secretarul general adjunct al NATO a depus cerere la OSIM pentru înregistrarea mărcii „Mircea Geoană 2024 președinte”, arată presa centrală. 

Potrivit news.ro, secretarul general adjunct NATO a depus în 28 iunie două cereri la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci pentru înregistrarea mărcii „Mircea Geoană 2024 președinte”. Deocamdată, cele două solicitări sunt în așteptare.

„Sunt onorat că liderii mișcării România Renaște și partenerii lor văd în mine profilul unui președinte al tuturor românilor.”, scria Mircea Geoană în 28 iunie pe Facebook. „Sunt deschis și încurajez susținerea tuturor celor – mișcări civice, independenți sau partide politice – care vor să susțină un proiect ambițios care să răspundă așteptărilor românilor și româncelor, nevoilor țării și viziunii mele de transformare profundă a politicii, a funcționării statului și economiei.”, a mai scris Geoană.

Deocamdată, Geoană, fostul președinte PSD, nu și-a anunțat oficial candidatura la prezidențiale.

CITEȘTE ȘI: „Sunt convins că anul acesta la conducerea națiunii române vom avea pentru prima dată un independent”

Mircea Geoană a candidat și în 2009 la alegerile prezidențiale, din partea PSD, și a pierdut în fața lui Traian Băsescu la o diferență de 70.000 de voturi.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/