Delicii în farfurie, la Casa Bănăţeană

Diversele sortimente de pizza, de la simplitatea celei mai aromate Margherita, la incendiarele feluri picante, de la Capricciosa, cea pe gustul tuturor, la mult mai exotica pizza cu fructe de mare, toate reuşesc să mulţumească până şi cele mai pretenţioase papile gustative, iar bucătăria tradiţională e la ea acasă. Restaurantul Casa este alegerea perfectă pentru un prânz delicios sau o cină copioasă.

Restaurantul Casa Bănăţeană este situat la cinci minute de ieşirea din Reşiţa spre Văliug, departe de aglomeraţia oraşului, într-o locaţie retrasă şi liniştită.  Dacă după o zi de muncă nu aveţi chef să intraţi în bucătărie, aţi rămas în pană de idei gastronomice sau pur şi simplu vreţi să vă răsfăţaţi cu o masă pe cinste, Casa Bănăţeană poate fi, pentru o după-amiază, „acasă”.

Deşi meniul e unul bogat în opţiuni, în care preparatele tradiţionale ademenesc pofta la fel de mult ca cele din bucătăria internaţională, parcă nimic nu întrece în savoare unul dintre cele mai populare feluri de mâncare: pizza. Asta pentru că bucătarii de la Casa Bănăţeană au grijă să complimenteze aluatul fraged cu ingrediente proaspete şi savuroase. Iar când totul se pregăteşte pe-ndelete, la cuptorul cu lemne, rezultatul nu are cum să fie decât la superlativ. Nici în ceea ce priveşte preţurile nu trebuie să vă faceţi griji: o ieşire la Casa Bănăţeană nu vă va goli portofelul ca să vă umple stomacul.

Ambianţa elegantă şi discretă a restaurantului îl face perfect pentru o cină liniştită în doi, iar capacitatea de 160 de locuri şi spaţiul generos oferă cadrul potrivit şi pentru o ieşire în gaşcă, împreună cu prietenii.
Cei cărora după o masă delicioasă li se deschide şi apetitul pentru distracţie ar trebui să ştie că în fiecare vineri şi sâmbătă, începând cu ora 21, atmosfera este întreţinută de soliştii Alma Florea, Gabriel Micu şi Claudiu Marian.