Delia și Vița de Vie, două dintre numele anunțate la prima ediție a Festivalului „Take Off” de la Caransebeș!

live concert

Aeroportul Banatul din Caransebeș se pregătește să găzduiască vara aceasta, în primă ediție, un eveniment similar cu cel de pe Aerodromul Cioca din Timișoara.

Așa cum dezvăluia cu puțin timp în urmă, primarul Felix Borcean și-a propus să promoveze anul acesta Caransebeșul printr-un festival grandios, diferit de tot ceea ce s-a întâmplat până acum în orașul de pe Timiș și Sebeș. Locația aleasă: Aeroportul Banatul unde, în prima parte a verii, va fi organizată prima ediție a Festivalului „Take Off”, un eveniment similar cu cel de pe Aerodromul Cioca din Timișoara – Flight Festival.

Evenimentul muzical, organizat de Primăria Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru”, este programat pentru perioada 17 – 19 iunie, iar primii artiști confirmați a fi prezenți pe aeroportul din Caransebeș în această vară sunt: Delia, Nane, Vița de Vie, Maximilian, Phaser, John Trend și K-Lu. Partenerii festivalului sunt: Flight Festival, Check-OUTeam și ADictive Advertising Agency.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Cei interesați să participe la prima ediție a evenimentului de la Caransebeș trebuie să știe că biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară, transmit organizatorii.

Organizatorii scot la vânzare două tipuri de abonamente pentru festivalul de la Caransebeș:

– abonamente PRESALE: 49 lei + taxe ticketing;

– abonamente V.I.P.: 149 lei + taxe ticketing

Acestea pot fi achiziționate de aici: https://m.iabilet.ro/bilete-take-off-caransebes-76126/

banner 970 x 250