Delia s-a comportat la Reșița ca o divă. Scumpă la vedere! (FOTO/VIDEO)

Nicolae Furdui Iancu şi Delia Matache au pus capăt petrecerilor de aniversare a 245 de ani de industrie grea la Reşiţa. Roxana Ionescu: „Sunteţi un public excepţional, vă aplaud!” 

Ultima zi a sărbătorilor oraşului de pe Bârzava a fost la fel de plină de pasiune, atât pe scena din  Parcul Tricolorului, cât şi pe cea din Centrul Civic urcând vedete incontestabile, aşa că aglomeraţia din faţa acestora este de la sine înţeleasă.

În Parcul Tricolorul a fost, din nou, ziua folclorului şi a bunei dispoziţii, Angelica Herac fiind cea care a moderat desfăşurarea spectacolului, spectacol la care au contribuit Nicolae Furdui Iancu, Dorina Blidaru, Iasmina Dimcea, orchestra condusă de Nicu Blidaru,  Ansamblul folcloric „BÂRZAVA”, Ansamblul folcloric „MLADOST”, Ansamblul de dansuri populare germane „ENZIAN’’, Formaţia „KARASEVSKA ZORA” a Uniunii Croaţilor din România şi Ansamblul  de dansuri maghiare „RECE – FICE”.

Pe scena din Centrul Civic a urcat în ultima zi, duminică, Roxana Ionescu, care a fost primită cu foarte multă simpatie şi apreciere, alături de muzica celor de la Weekend Band şi LeftOvers. Puţin după ora 21.30, pe scenă a urcat şi Delia Matache, care a cântat impecabil şi a fost, practic, adulată de public, majoritatea celor prezenţi cântând cot la cot cu diva. Care a dezamăgit, însă, după spectacol, când a fugit rapid, fără să stea prea mult la poze şi autografe, deşi mii de reşiţeni veniseră special pentru ea în Centrul Civic. A remarcat acest lucru şi Roxana Ionescu, care le-a spus reşiţenilor că sunt un public de excepţie şi chiar i-a aplaudat la scenă deschisă.