Delia cântă în februarie la Timișoara. Concertul „Acadelia” va avea loc la Sala Olimpia

1000x100 (5)

Delia, una dintre cele mai de succes cântărețe române ale momentului, vine din nou la Timișoara. Și nu oricând, ci de Dragobete, când avea avea loc concertul „Acadelia”, la Sala „Constantin Jude”, mai cunoscută timișorenilor cu denumirea veche, Olimpia.

Organizatorii au postat un mesaj inedit pentru cei interesați. „Delia revine la Timișoara de Dragobete cu un show memorabil – ACADELIA. Conținutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim şi celor care de mâine merg la sală. Show-ul poate conține urme de ironie, dulceață de piersici și sâmburi de adevăr. Dacă manifestați alergie la cele menționate mai sus, vă rugăm adresați-vă medicului dumneavoastră de familie extinsă. Acest show este recomandat atât sănătății dumneavoastră psihice, cât și vindecării anumitor afecțiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian și indice glicemic căzut la pământ. Pentru o mai bună desfășurare de forțe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce”, se arată în evenimentul postat pe Facebook.

Deoarece show-ul Deliei include și aluzii „picante”, minorii vor putea veni la concert doar alături de părinți. „Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei… și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța «rămâi cu mă-ta» și «du-te-mă, baby!». Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților”, anunță organizatorii.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Concertul va începe la ora 20 și va dura două ore. Deocamdată, biletele nu au fost puse în vânzare.

banner 970 x 250