Degustare online de miere și atelier educativ în cadrul lunii gastronomice La Pas

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Weekend-ul acesta cei de la La Pas propun un atelier online despre calitatea mierii și o degustare, tot online, alături de producători autentici din Țara Zarandului.

,,Vom discuta despre cum se poate diferenția mierea autentică de cea contrafăcută, vom înțelege cum protejarea biodiversității influențează direct calitatea produsului și toate acestea în timp ce papilele noastre gustative vor experimenta un răsfăț floral. Invitații noștri sunt reprezentanții Asociației Țara Zarandului, producători de miere bună, ca pe vremuri. Albinele lor sunt crescute în mod tradițional în Munții Zarandului, o arie protejată care face parte din rețeaua ecologică europeană Natura 2000. Te invităm să descoperi drumul mierii, începând cu frăgezimea unei flori și până în cămara ta”, spun organizatorii.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Participarea la evenimentul online este gratuită și necesită o înscriere aici, pentru că locurile sunt limitate. După validarea înscrierii, va trebui să ridicați un pachet cu produsele din miere, iar apoi, sâmbătă de la 10.30, să vă conectați online. Mai multe detalii vor fi actualizate pe pagina evenimentului.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/