Pregătiri pentru iarnă la Spitalul de Campanie din Timișoara. Corturile vor fi schimbare cu containere

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Se fac pregătiri pentru sezonul rece la Spitalul de Campanie, ridicat pe Stadionul CFR din Timișoara. Corturile vor fi înlocuite cu containere, iar în final vor fi puse la dispoziție 120 de locuri.

Lucrările trebuie finalizate până la mijlocul lunii noiembrie, iar în total se vor monta 131 de containere.

„Nu e ușor să urmărești și să verifici ca realizarea construcției să fie conform normelor, caietelor de sarcini, proiectelor și reglementărilor în vigoare și să te asiguri că execuția lucrărilor se realizează în maximă siguranță și la timp, iar toate acestea se întâmplă datorită colegilor noștri. Împreună suntem o echipă care acționăm pentru a reuși în final să ne declarăm câștigători în lupta cu inamicul invizibil, virusul SARS-CoV-2. Mulțumim tuturor celor care contribuie la acest proiect, în cadrul efortului comun la nivel local – Aqua Tim, Colterm, Enel Timișoara, Primăria Municipiului Timișoara și nu în ultimul rând, colegilor de arme care au venit să pună umărul la proiectarea noului tablou al sistemului medical modular de izolare si tratament de pe stadionul CFR din Timișoara”, transmit reprezentanții Spitalului Militar, de care aparține sistemul modular.

1000x100 (5)

Lucrările de reconfigurare a unității sanitare sunt realizate de inginerul Vlad Magda, împreună cu echipa logistică și administrativă a Spitalului Militar formată din Căpitan Eugen Truță, Plutonier Major Dan Albescu, Sergent Gabriel Pârvu și Plutonier Adjunct Pr. Viorel Clitan.

„Ei sunt oamenii care zilnic muncesc, fie că este zi sau noapte, fie că este ploaie sau vânt, fie că este soare sau ceață, fie că e cald sau frig pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune condiții în perioada următoare”, mai spun reprezentanții unității sanitare.