Declarație obligatorie pe ruta Lugoj-Timișoara și retur. Dudeștii Noi și Parța sunt mai norocoase

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a respins astăzi solicitarea Primăriei Municipiului Lugoj de a permite circulația înspre și dinspre localități din afara Lugojului spre Timișoara fără declarație pe proprie răspundere.

Totuși, dacă circulați către sau dinspre locul de muncă, nu e nevoie să aveți și declarație pe proprie răspundere, este suficientă adeverința eliberată de angajator sau legitimația de serviciu care să ateste că vă deplasați în afara localității pentru acest motiv.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a stabilit de asemenea astăzi completarea listei unităților administrativ-teritoriale de pe raza cărora este permis accesul în și dinspre municipiul Timișoara, unde nu este necesară completarea declarației pe propria răspundere. În urma votului membrilor CJSU s-a decis ca Dudeștii Noi și Parța să se adauge în zona metropolitană Timișoara, alături de Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei, Șag și Bucovăț.