Decizie în cazul unuia dintre scandalagiii care l-au atacat pe notarul public din Timișoara

explo 1000x200

Magistrații au dispus arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pentru bărbatul care l-a atacat pe notarul public Viorel Panduru, din Timișoara, în incinta biroului său. După incidentul care a avut loc luni, cinci bărbați au fost ridicați de polițiști și duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul care l-a atacat pe notarul public pentru ultraj. Faţă de acesta s-a formulat propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, de către Judecătoria Timişoara.

„S-a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpat, acesta din urmă fiind obligat să nu părăsească imobilul de reşedinţă şi să nu comunice cu persoana vătămată şi martorii din cauză. În data de 18.01.2021, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, care are calitatea de notar public şi se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice ce au necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale.”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Scandalul a pornit de la nemulțumirea clientului notarului cu privire la clauzele unui contract. Mai multe persoane au năvălit peste notar, iar un bărbat de 46 de ani l-a lovit atât pe el, cât și pe secretara lui.

Notarul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii anunțau, luni, că „efectuează verificări în vederea identificării și depistării celor ce se fac vinovați de cele întâmplate”.

Foto: adevărul.ro

banner 970 x 250