Dean Bowman, vânător de talente! Școală de muzică pentru tinerii din Reșița

Cunoscutul artist american Dean Bowman a pregătit un cadou special pentru copiii talentați ai Reșiței: o școală de muzică aparte ale cărei cursuri sunt complet gratuite.

Reșița are de acum o școală specială: Școala de Muzică „Visions of Dreams”. Bazele ei au fost puse de renumitul Dean Bowman, o prezență constantă pe scenele din Caraș-Severin în ultima perioadă. Artistul american spune că a ales să ofere gratuit din cunoștințele și experiența sa copiilor pentru că vrea să lase ceva în urmă. Atitudinea lui Dean Bowman nu este una întâmplătoare. Artistul de astăzi a avut șansa, în copilărie, să întâlnească un profesor cu suflet mare, Mr. Paxton din New York. Acesta a avut un proiect ambițios: a adunat toți copiii talentați din metropolă și le-a îndrumat pașii pe calea muzicii de toate genurile. În semn de mulțumire pentru această șansă, Dean Bowman dorește să facă același lucru pentru copiii din Reșița. „Îmi doresc ca, atunci când eu nu voi mai fi, tinerii să își aducă aminte de mine și de șansa pe care le-am oferit-o”, a declarat Dean Bowman pentru Express de Banat.

Așa se face că școala de muzică, un centru informal de instruire și recreere prin muzică, așa cum o numesc creatorii săi, vine în sprijinul tinerilor talentați și care doresc să își dezvolte aptitudinile vocale sau pe cele de interpretare la un instrument. Totodată, cursanții își vor îmbogăți și bagajul de cunoștințe, vor studia genuri noi de muzică și vor avea ocazia de a cunoaște artiști naționali și internaționali consacrați.

Școala de Muzică „Visions of Dreams” se află în incinta Casei Căsătoriilor din centrul Reșiței, vizavi de Teatrul de Vest.

Programul întâlnirilor este unul variat:

  • LUNI – ora 18 – clasă de practică instrumentală (band)
  • MARȚI – ora 18 – clasă de reggae și alternativ jazz/blues/rock (band&vocal)
  • MIERCURI – ora 18 – clasă de black American music (vocal&choral)
  • JOI – ora 18 – atelier de creație muzicală (band&vocal)

Înscrierea și participarea cursanților este GRATUITĂ. „Accesul la proiect este opțional și nu obligă în niciun fel participanții, în limitele respectării unei bune conduite și a seriozității”, mai spun reprezentanții Școlii de Muzică „Vision of Dreams”. Proiectul este susținut de Primăria Municipiului Reșița.

Informații suplimentare și înscriere: e-mail – mihadorin@yahoo.com, Facebook Messenger – Garana Fusion Festival, telefon – 0775 344 832.