De Ziua Europei, Express de Banat schimbă steagurile Prefecturii!

La nici o oră după publicarea în această dimineață, în Express de Banat, a articolului „O fotografie pe adresa prefectului de Caraș-Severin, Cristian Gâfu”, iată că cele două steaguri rupte de la sediul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Caraș-Severin au fost înlocuite cu altele scoase de la naftalină.

Ne-ar plăcea să credem că inițiativa îi aparține prefectului Gâfu, dacă nu cumva ea vine mai de departe, de la Ministerul de Interne astăzi, într-o zi cu dublă semnificație pentru români: Ziua Independenței și Ziua Europei.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Să recunoaștem, după ce au citit în Express de Banat articolul critic, oamenii s-au mișcat repede – unii spun că ar fi vorba de angajații Prefecturii, în timp ce alții vorbesc de o firmă specializată în așa ceva – și au făcut treabă bună și trainică pentru următorii cinci-zece ani.

Îi sugerăm domnului prefect să treacă pe la toate instituțiile deconcentrate din județ, de care răspunde cu capul, să vadă personal și alte nereguli nefirești, gen geamuri nespălate, fațade neîngrijite, uși la care degeaba bați ca să-ți spui necazul.

tmc 640