De Valentine’s Day şi Dragobete, bilete CFR la jumătate de preţ pentru cupluri! Dar trenurile dragostei nu iubesc Reşiţa!

Astăzi, 14 februarie, de Valentine’s Day, şi în 24 februarie, de Dragobete, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru parteneri de călătorie cu trenul. Dar nu cu orice tren!

Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi.

Disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, oferta este valabilă la anumite trenuri (click aici), nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător, se precizează pe site-ul cfrcalatori.ro.

Singurele trenuri care trec prin Caraş-Severin incluse în ofertă sunt IR 1691 şi 1692: Orşova (17.05) – Timişoara Nord (20.21) şi Timişoara Nord (5.22) – Orşova (8.42). Ambele trec prin Caransebeş şi Băile Herculane, dar niciunul prin Reşiţa.