De Valentine’s Day, dragostea trece prin stomac! Semnat: Iulius Town

Mai sunt câteva zile până la Valentin’s Day, sărbătoarea iubirii pe care am împrumutat-o de la americani. Anul acesta Iulius Town s-a gândit la un altfel de cadou pentru îndrăgostiți, așa că în 14 februarie restaurantele din centrul viu al orașului sunt pregătite să alimenteze dragostea. Iată cu ce surprize își așteaptă clienții cei de la Iulius Town! 

La Daily organizatorii vă așteaptă cu muzică live și preparate speciale. Pentru meniul de Ziua Îndrăgostiților s-au ales fructele de mare: creveți tempura sau biban de mare cu piure aromatizat cu trufe. Dacă specialitățile de mare sunt unul dintre lucrurile voastre în comun, Daily vă așteaptă să celebrați iubirea!

Pentru îndrăgostiții a căror inimă bate pentru Roma, restaurantul C House Milano așteaptă îndrăgostiții cu propuneri gastronomice mediteranene. Preparatele din pește sunt, de asemenea, principale în meniu, toate acestea în acompaniament de saxofon.

Restaurantul Atmosphere pregătește pentru îndrăgostiți platouri din mușchi de vită argentiniană, fructe de mare, dar și deserturi cremoase.

Manufaktura vă așteaptă la noul lor concept: The Coffee Shop Restaurant. În meniul special, cei de la Manufaktura au anunțat: piept de rață cu piure de păstârnac și ritmuri de jazz, blues și bossa nova.

Restaurantul Select Bistro își așteaptă cuplurile cu delicii adunate de pe trei continente: Asia, America și Europa. Veți găsi aici de la preparate din fructe de mare la specialitatea piept de rață și piure de portocale. Toate acestea asezonate cu muzică de calitate!

Dacă însă țineți la sărbătoarea românească, Restaurantul Ana Lugojana vă așteaptă cu meniuri tradiționale. Formula 1 Continental va întreține atmosfera, iar ca preparate care vor fi în centrul atenției sunt platourile cu bunătăți din cămara bunicii. Cuvântul-cheie: papanașii!

Dacă vă doriți o seară rafinată, Restaurantul Sova’s vă așteaptă cu băuturi fine și preparate sofisticate.

Pe site-ul Iulius Town Timișoara puteți vedea online meniurile detaliate și puteți alege oferta care este pe pofta voastră! „Love & Food it’s a perfect match!”, transmit cei de la Iulius Town. Tu ce părere ai?