De sărbători toate drumurile duc Acasă, la Marcos Apartments!

marcos 6
1000x100

Reșița a început o nouă eră, devenind un punct de atracție pentru foarte multe și, totodată, diverse evenimente naționale și internaționale, chiar și în perioada pandemiei. Orașul, tot mai primitor, își deschide porțile cu deosebită bucurie pentru toți cei care doresc să cunoască istoria celor 250 de ani de foc nestins, dar și să se bucure de împrejurimile de basm ale urbei la fel de atrăgătoare în orice anotimp. Marcos Apartments este locația perfectă pentru un sejur perfect!

În urmă cu aproximativ 7 ani, o idee absolut inedită debuta într-o afacere în Reșița. Astfel, în anul 2014 „Marcos Apartaments”, o nouă și modernă viziune pe piața turismului locală, lua ființă în orașul de pe Bârzava. Un tânăr cu viziune și curaj de a porni în aventura numită imobiliare a anticipat nevoia de pe piața actuală de atunci și a dezvoltat ceea ce astăzi se numește al doilea tău cămin.

marcos 3

Cosmin Măruță, administratorul firmei de imobiliare vorbește despre business-ul care acum a devenit a doua casă pentru toți oaspeții săi:

” Am pornit acest business de la o singură idee: cum ar fi dacă atunci când pleci în concediu sau câteva zile în interes de serviciu să găsești o cazare primitoare, un loc cald și adaptat tuturor nevoilor tale, exact ca și la tine acasă?! Vrem ca oaspeții noștri să nu simtă că sunt cazați într-un spațiu străin lor, să se bucure de aceleași facilități ca și în propriul cămin, iar șederea la noi să îi facă să se întoarcă de fiecare dată, cu cel mai mare drag. 

Probabil că mulți se întreabă: dar de ce nu aș m-aș caza la un hotel sau la o pensiune? Noi, pe lângă faptul că le garantăm tot confortul de acasă, ne considerăm și niște oameni corecți, care înțeleg competitivitatea în forma ei cea mai profesionistă. Prin urmare, dacă la noi este deja totul rezervat, nu ne lăsăm oaspeții de izbeliște, ci îi redirecționăm către unitățile de cazare disponibile. Am creat un fel de circuit turistic, prin care promovăm întregul Banat, dar și zona HoReCa. Suntem fericiți atunci când clienții noștri sunt fericiți!” .

marcos 11

Marcos  Apartments are cea mai nouă structură de cazare din Reșița, formată din mai multe apartamente, tocmai pentru a oferi un grad sporit de confort și intimitate oaspeților. Nu există recepție, toate rezervările se fac telefonic prin siteul propriu: https://www.resitacazare.ro/ sau direct pe Whatsapp –  0722 665 522 .

Pentru că tânărul antreprenor vorbea despre promovarea Banatului și a segmentului HoReCa, în fiecare apartament există niște monografii scrise de cei de la Banatul Montan de unde se pot inspira ce activități pot să facă, primesc sugestii pentru locurile unde pot servi masa și sunt puși în legătură cu instructori de schi, în cazul în care vin în zonă pentru a schia pentru că „acum, în preajma sărbătorilor și a Anului Nou oferim vacanțe de vis pentru cei care vor să se simtă ca acasă. Avem pregătite surprize variate în așa fel încât să fidelizăm clienții și să își amintească de vacanța de acasă”, completează Cosmin.

Prețurile variază în funcție de apartament, de numărul de persoane, iar rezervări se fac fără întrerupere tot anul.
Cosmin mai declară că bucuria cea mai mare este că oaspeții au fost fidelizați, dar au apărut în portofoliu și clienți noi, fapt ce le garantează că afacerea este de succes și că planurile de viitor nu se vor opri aici, doar cu apartamentele din Reșița.

marcos

Așadar, bucurați-vă de sărbătorile de iarnă exact ca și acasă la voi și apelați cu încredere la serviciile „Marcos Apartaments”, ce reprezintă oaza de liniște, confort și bucurie pentru toți cei care îi trec pragul!