De pe scara autobuzului, în comă alcoolică! Jandarmeria și Ambulanța, într-o cursă specială fără bilet!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Uneori, insistența combinată cu alcool în exces poate duce la comă. Da, poate nu au legătură, la prima vedere, însă așa sună pe scurt un episod trăit astăzi de un șofer TUR și câțiva reșițeni, în… tumultuosul cartier Lend.

Șoferii care transportă persoane, indiferent dacă vorbim aici despre taximetriști sau despre conducătorii de autobuze, sunt ținte ușoare ale celor care, după un pahar (sau mai multe) în plus, depășesc anumite limite. Uneori aceștia din urmă devin agresivi, alteori doar insistenți. Dar când sunt atât de băuți încât încercarea de a urca într-un autobuz se încheie la spital, în comă alcoolică, scenariul devine unul de film.

Așa s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 17.45, la Reșița, în cartierul Lend. Un tip băut bine a încercat să urce într-un autobuz de călători, insistând, totodată, să-și continue „hidratarea”. S-a lovit însă de un refuz din partea șoferului, care n-a vrut să-l lase să urce în asemenea condiții. Cum bărbatul n-a cedat fără scandal, a existat și un apel la 112, iar la locul cu pricina au intervenit jandarmii, dar și medicii de la Ambulanță. A fost anunţat şi dispeceratul TUR, de unde s-a trimis un autobuz cu şoferul de rezervă, pentru a se putea finaliza cursa întreruptă de pe traseul 4.

promovare banner maxagro

„Nu a fost vorba despre o agresiune, ci despre o altercație. Bărbatul dorea să urce în mijlocul de transport cu o bere în mână și aflat sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul nu l-a lăsat, i-a obstrucționat intrarea în autobuz, iar când acesta a coborât de pe scara autobuzului, a căzut. A fost preluat de Serviciul de Ambulanță și transportat la spital. Nu se pot afla mai multe detalii despre persoana în cauză, pentru că se află în comă alcoolică”, a declarat, pentru Express de Banat, Marius Săndulescu – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

Varianta povestită de şofer colegilor săi diferă de aceea a Jandarmeriei. Acesta ar fi spus că individul turbulent ar fi dat cu sticla de bere în bordură, iar apoi i-a sfâşiat conducătorului auto puloverul. De altfel, şoferul, însoţit de un dispecer şi de coordonatorul de transport TUR, a mers după incident la Poliţie, pentru a depune plângere împotriva individului care, susţine şoferul, l-a agresat. Dar nu a putut depune plângerea, pentru că nimeni nu cunoştea identitatea celui aflat în comă la spital. Ancheta va continua abia după ce aburii alcoolului se vor evapora, astfel încât situația să fie una clară în acest caz…

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/