De pe Broadway, în Curtea cu castan. Serată specială la Casa Artelor din Timișoara

curtea cu castan
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Timișorenii sunt invitați, marți, de la ora 19, să parcurgă o călătorie fantastică pe… Broadway, în Curtea cu castan a Casei Artelor. Nouă tineri muzicieni își expun talentul în fața publicului, în cadrul unei serate speciale: cu muzică de film și musical.

Spectatorii care vor asista la eveniment se vor putea delecta cu fragmente din „Cats”, „Grease”, „A Star is Born” sau „The Phantom of the Opera”.

De-a lungul multor ani am avut fericita ocazie să îmi pun (un pic) amprenta pe vocile a numeroși tineri talentați și dornici de exprimare prin muzică. Așa s-a născut ideea unor serate muzicale, prilej cu care să putem «testa» aceste voci, să le putem «expune» în fața publicului. Întâlnirea de marți seara, de la Casa Artelor, este parte a unui proiect pe  care îl dorim de (foarte) lungă durată. Vrem ca, de acum înainte, serile de marți, în Curtea cu castan, să însemne întâlniri cu muzica, fie ea muzică de film, musical, vodevil ori romanțe. Gândim acest proiect ca un soi de… antrenament pentru o companie independentă de musical pe care ne-am dori-o foarte tare înființată la Timișoara.”, a declarat soprana Diana Pap, coordonatoarea proiectului.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Foto: Facebook/Casa Artelor

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/