De la taximetru, la mașină specială și de la 12 camere de supraveghere la aproape 100. Investiții în siguranța locuitorilor din Moldova Nouă

Dacă în urmă cu aproape patru ani, polițiștii locali din orașul de la malul Dunării erau într-o situație de-a râsul-plânsul, lipsa dotărilor necesare pentru a interveni prompt punându-i în situații caraghioase, nemailuând în calcul credibilitatea și autoritatea acestora, în prezent, orice solicitare a cetățenilor către Poliția Locală nu mai reprezintă o misiune imposibilă.

Spre final de mandat, edilul Adrian Torma a ținut să le aducă în prim-plan celor pe care îi conduce eforturile depuse vizavi de straiele noi achiziționate pentru oamenii care veghează asupra siguranței cetățenilor: polițiștii locali. Ca atare, dacă în urmă cu aproape patru ani, agenții erau nevoiți să acționeze în misiuni apelând la mașina personală sau taximetru, acum, totul se desfășoară în condiții optime, spre finele anului 2016, Poliția Locală fiind dotată cu un automobil nou-nouț.

Totodată, cei însărcinați cu ordinea publică au beneficiat de instrumente de comunicare, folosirea telefonului personal în interes de serviciu rămânând o tristă amintire.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Schimbări majore au avut loc și în ceea ce privește monitorizarea domeniului public. În acest caz, pasul spre normalitate a fost unul semnificativ, numărul camerelor de supraveghere ajungând de la 12, din care doar nouă erau funcționale, la aproape 100.

„Vom continua să achiziționăm camere de supraveghere deoarece reprezintă unul din instrumentele principale pentru a gestiona domeniul public din punct de vedere al curățeniei și respectării legilor. Le mulțumesc colegilor din Poliția Locală pentru că au înțeles utilitatea lor în funcționarea optimă a comunității și vă îndemn să aveți încredere în voi. Doar cu ajutorul dumneavoastră, al cetățenilor cu spirit civic, munca noastră devine mult mai ușoară. Le mulțumesc și concetățenilor care au prins curaj și au început să reclame încălcarea legilor sau diverse nereguli ale altor cetățeni din comunitate”, a ținut să sublinieze șeful administrației publice locale din Moldova Nouă pe pagina sa de socializare.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/