De la Bruxelles nu se vede nicio dezvoltare a Caraș-Severinului! „Nu cunosc niciun proiect pornit de Romeo Dunca!”

Și din capitala Europei se văd doar scandalurile de la Consiliul Județean Caraș-Severin generate de președintele Dunca, în niciun caz semnele dezvoltării, lucru pe care l-a promis în campania electorală.

Europarlamentarul Maria Grapini a recunoscut că habar nu are de vreo realizare, de vreun proiect demarat în mandatul lui Romeo Dunca la Consiliul Județean. Atentă la tot ceea ce se întâmplă în Banat, Grapini a cunoscut mai degrabă afacerile șmecherești ale familiei Dunca de pe Muntele Mic și scandalurile cu Primăria Turnu Ruieni. Despre managementul milionarului timișorean la Consiliul Județean nu prea are ce să spună. „Eu nu văd nimic, poate că nu spune ce face, dar n-am de unde să le văd. Nu cunosc niciun proiect pornit de noua administrație!”, a declarat parlamentarul european despre administrația Dunca.

Maria Grapini nu are mari așteptări nici de la Planul Național de Redresare și Reziliență propus de România, pe care Comisia Europeană l-a amânat până în toamnă. Deși se vorbește despre un spital județean nou în Caraș-Severin, precum și despre trenul cu hidrogen pe ruta Reșița-Timișoara, europarlamentarul e mai degrabă sceptic: „Nu cunosc niciun proiect din Caraș-Severin care să facă parte din acest mare plan!”