De foame, reşiţenii fură mâncare din magazine!

Cazurile de furt de alimente din supermarket-uri se înmulţesc de la o zi la alta. Pe fondul accentuării sărăciei în judeţul Caraş-Severin, tot mai mulţi săraci îşi riscă libertatea pentru o rudă de salam sau un borcan de zacuscă.  

Jandarmii cărăşeni au fost sesizaţi din nou astăzi, la orele prânzului, de către agenţii de pază dintr-un supermarket cu privire la faptul că o femeie a fost surprinsă cu mai multe alimente ascunse în poşetă, produse pe care, evident, nu le-a plătit.
„Deplasaţi la faţa locului, jandarmii au identificat-o pe A.M., din municipiul Reşiţa, care profitând de neatenţia personalului a sustras produse alimentare pe care le-a ascuns în poşetă. În urma celor constatate, jandarmii cărăşeni au întocmit celei în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibilă de comiterea infracţiunii de “furt calificat”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Marius Săndulescu, reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentantului supermarketului.