De ce nu se încep lucrările la strada Mareșal Constantin Prezan? Robu: „O fi important că eu locuiesc pe această stradă”

Primăria Timișoara intenționează de mai bine de un an să lărgească la patru benzi strada Mareșal Constantin Prezan, fosta Lidia, așa cum îi mai spun și acum mulți timișoreni. Artera asigură circulația în zona sudică, dar primarul spune că pur și simplu municipalitatea nu a putut scoate lucrarea la licitație!

Edilul spune că li se tot returnează, în mod misterios, documentația. „A patra oară ni s-a întors documentația! E întocmită după aceleași reguli, de aceiași oameni! Nu s-au schimbat deloc. E un serviciu foarte bun, Achiziții Publice. N-am avut nicio problemă de 7 ani de când sunt primar. Chiar nicio problemă. Să-ți fie returnată de patru ori documentația pentru lărgirea unei străzi?! Păi numai pe asta o lărgim noi la patru benzi? O fi important că eu locuiesc pe această stradă. Ajung să mă întreb!”, a spus Robu, care se plânge des că birocrația frânează dezvoltarea Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023
publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/