De ce ar trebui să vă cumpărați un frigider side by side?

Cumpărați un frigider nou și luați în considerare un model side by side? Iată 5 motive grozave pentru a include un frigider side by side în casa dvs.

1. Au o capacitate mare de stocare

Frigiderele side by side sunt, în general, destul de mari, ceea ce înseamnă că puteți păstra mai mult decât suficientă mâncare proaspătă și congelată pentru întreaga familie. În general, capacitățile modelelor side by side încep de la aproximativ 500L și pot depăși 800L. În general, orice peste 500L ar trebui să fie suficient pentru o familie cu 4 adulți.

2. Au control inteligent al temperaturii

Frigiderul familiei este un centru constant de activitate și, ca urmare, ușile sunt deschise și închise în mod regulat. Controlul inteligent al temperaturii este o caracteristică excelentă pe care trebuie să o căutați în frigiderele side by side, deoarece aceasta va regla temperatura frigiderului pentru a rămâne constantă, indiferent de câte ori se deschid și se închid ușile.

3. Puteți alege caracteristica ușă-în-ușă

https://www.emag.ro/side-by se-side Modelele mai noi ale frigiderelor side by side includ o caracteristică convenabilă și economisitoare de energie numită „door-in-door” sau ușă-în-ușă. O ușă mai mică este așezată în exteriorul ușii principale a frigiderului, permițând accesul în compartiment fără a fi nevoie să deschideți ușa principală a frigiderului. Acest compartiment este excelent pentru depozitarea băuturilor, condimentelor și a altor obiecte des utilizate – înseamnă că le puteți accesa în mod regulat fără a deschide în mod constant întregul frigider, ceea ce înseamnă că economisiți timp și energie.

4. Frigider sau congelator? 

Continuând să analizăm noile tehnologii, https://www.emag.ro/frigidere/c,unele modele noi de pe piață pot fi un frigider sau un congelator. Aceasta înseamnă că puteți alege ce părți ale frigiderului sunt refrigerate și ce părți sunt înghețate, în funcție de nevoile dvs. actuale. Dacă aveți tendința de a mânca mai multe alimente și băuturi proaspete, puteți alege să aveți cea mai mare parte a spațiului ca frigider, păstrând un spațiu mic pentru congelator. Alternativ, dacă vă place să gătiți în vrac și să înghețați mesele, puteți alege să aveți mai mult spațiu la congelator.

5. Acestea vin cu funcții suplimentare extraordinare

Rafturi reglabile / rezistente la scurgeri

Rafturile reglabile și rezistente la scurgeri sunt caracteristici importante ale unui frigider side by side. Rafturile reglabile vă permit să reconfigurați spațiul frigiderului pentru a găzdui obiecte înalte sau mari, cum ar fi resturi de friptură, cutii de suc sau lapte sau o cană cu apă filtrată. Puteți alege, de asemenea, rafturi care au protecție împotriva scurgerilor – acestea vă vor economisi timp și energie în cazul unei deversări în frigider, deoarece majoritatea pot opri până la 1 litru de scurgeri să curgă către rafturile inferioare.

Distribuitor de apă și gheață

Unele modele side by side oferă un distribuitor de apă și gheață foarte convenabil, amplasat în exteriorul ușii frigiderului. Acest lucru este minunat dacă doriți un pahar rece de apă fără a fi nevoie să deschideți frigiderul. Distribuitoarele de apă și gheață sunt o completare excelentă, dar rețineți că trebuie instalate de un instalator autorizat.

Uși controlate de temperatură și umiditate

Majoritatea modelelor side by side vor dispune de comenzi electronice ale temperaturii ușor de utilizat, permițându-vă să setați temperatura frigiderului cu precizie. Modelele mai avansate vă vor permite să setați temperaturi diferite pentru diferite zone ale frigiderului. Acest lucru vă va fi util dacă doriți să depozitați carne sau alte produse perisabile într-un compartiment și să le păstrați mai proaspete pentru mai mult timp. Unele dintre ele oferă chiar și opțiuni de „băuturi răcoritoare” pentru a răci rapid băuturile până la temperatura ideală de servire sau o opțiune de „turbo congelare” pe partea congelatorului, pentru a îngheța rapid alimentele.

Nivelurile de umiditate din frigider afectează prospețimea fructelor și legumelor. Majoritatea frigiderelor au un coș pentru a preveni uscarea acestora, dar frigiderele mai avansate vă vor permite să selectați nivelurile de umiditate care să se potrivească cel mai bine tipului de alimente proaspete pe care le depozitați. De exemplu, verdețurile cu frunze au nevoie de umiditate ridicată pentru a le împiedica să se ofilească; cu toate acestea dovleacul și ceapa au nevoie de niveluri mai mici de umiditate.