De azi poftiți la distracție pe Muntele Mic!

casinoherculane by sungarden

După reconectarea stațiunii Muntele Mic la energia electrică, proprietarii de pensiuni își așteaptă turiștii, zăpada măsurând 80 cm și condițiile meteo fiind acceptabile în zilele următoare.

„Am fost reconectați la curent. Mâine pornim instalațiile și vom funcționa zilnic până la sfârșitul sezonului. Zăpadă este din belșug, se anunță pârtii de 5 stele pe pârtiile Borlova 1 și Borlova 2”, anunță omul de afaceri Horațiu Buna.

Cum fiecare-și face cea mai bună reclamă pe pagina sa de Facebook, aflăm și de la Romeo Dunca variantele de a petrece o zi de schi de succes pe Muntele Mic:

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Politica de preţuri WeSki pentru instalațiile de pe Muntele Mic sunt făcute pentru buzunarul, sau nevoile oricărui tip de turist, care dorește să schieze în acest loc. Deși locația noului telescaun cât și priveliștea încă nedistrusă de construcții cu arhitectura neînțeleasă de nimeni, asemeni versantului din stațiunea veche, aduce cu imagini din Austria nu putem vorbi de alte asemănări (…) Noi continuăm să intervenim așa cum am făcut-o timp de 6 ani în anumite situații când cei plătiți de Consiliul Județean Caraș-Severin au avut anumite dificultăți. Nici TVA-ul de 19% la cartele nu seamănă cu cel de 5% din Austria și prin urmare din cei 150 lei, ce înseamnă prețul pentru un skipass de zi pe cele trei instalații, Felix, Nordica și Vâlsanu aproape 30 lei merg la statul Român. Apoi 28 km dus întors cu microbuze Mercedes noi 4×4 mai ciupesc din preț 25 de lei, rămânând 95 pentru cele 3 instalații. Începând de astăzi, 19 decembrie, vom curăța parcarea de jos de la telescaunul vechi cât și alte 13 parcări mai mici pe marginea drumului, pe care le vom numerota de la 1 la 13 începând de jos cu indicatoare WeSki P şi unde cei interesați vor putea lăsa mașinile fără nici un cost”, informează Romeo Dunca pe pagina sa de facebook.

El anunță că varianta pentru cei fără posibilități materiale e cartela, valabilă doar pe teleschiul Felix, cu 45 lei/zi atât pentru adulți, cât și pentru copii, pensionari sau localnici ai comunei Turnul Ruieni, unde de asemenea este inclus și transportul dus-întors gratuit.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/